GRATIS levering vanaf 59 € aankoop

Orange Thank You Guérande

Ontvang als geschenk uw bio cosmetica product! 

Bent u reeds klant bij Orange? Om uw loyaliteit en vertrouwen te vieren, geniet u van het ‘Orange Thank You’ programma. Speciaal voor u gekozen ontvangt u een beauty bio product van Orange en Biowink! 

Hoe? 

  1. Selecteer uw cadeau « Orange Thank You » bio en Made In France.
  2. Vul de « Orange Thank You » waardebon in het voorziene kader , linksonder van de pagina in. 
  3. Indien gewenst, maak een Biowink account aan en wordt lid van de coöperatieve !U geniet van 15% op al uw producten. 
  4. Bevestig uw winkelmandje met het geschonken product of vul het aan met andere Biowink producten. Geniet van deze aanbieding want wij schenken u de transport kosten ! 
  5. Uw pakket  « Orange Thank You » wordt geleverd aan uw gekozen adres. 

Ontdek uw beauté Guérande koffertje
Ontdek de voordelen van de Moederlogen voor de huid, de verborgen geschenken van de zoutpannen met het merk Guérande! In deze koffer vindt u 2 cocooning lichaamsverzorgingen die uw huid makkelijk mineraliseren met als resultaat zachtheid en frisheid. 

  • Peeling lichaam: een peeling op basis van fleur de sel en klei die uw huid verzachten en verste-vigen en dankzij de beschermende algen hydrateren. Te gebruiken op een droge huid ! 
  • Voedende balsem: het genot van een veelzijdige schoonheidsbehandeling vol hydraterende, voedende en anti-age bestanddelen. Geniet van de synergie van de voordelen van de zeekraal en de Moederlogen samen met de karitéboter en een complex aan plantaardige oliën die een werkelijke heropflakkering geven aan een droge huid. 

Orange beloont uw loyaliteit en uw vertrouwen met het « Orange Thank You » programma in samenwerking met Biowink.